עלייה במשקל תינוק יונק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

05/11/2013 | 15:37 | מאת: אמא מודאגת

נולד לי בן ב17.10 במשקל 3.298, יצא מהבית חולים במשקל 3.160, הוא חזר למשקל לידה לאחר 14 יום אך ממשיך לעלות בקצב איטי, היום שקלתי אותו והוא שוקל 3.340 - עולה 10-20 גרם ליום. הוא יונק ופעם בלילה מקבל בקבוק. בטיפת חלב רוצים שאוסיף לו 2 בקבוקים ביום מעבר לבקבוק שבלילה. אשמח לקבל חוות דעת נוספת מאחר ואני מפחדת שיפתח העדפה לבקבוק ויפסיק לינוק.

11/11/2013 | 09:28 | מאת: יעלה דגן

שלום, עליה של 20 גרם ביום או לפחות 140 גרם בשבוע היא עליה בגדר הנורמה. אם תתחילי להוסיף בקבוקי פורמולה כמות החלב שלך תרד. בנוסף הכנסת בקבוק עשויה לבלבל את התינוק ולגרום לו להעדיף בקבוק. ממליצה לך לשאוב חלב וכך לא יווצר ירדה באספקת חלב. אם התינוק עולה כ20 גרם ביום אין צורך להוסיף עוד בקבוקים. נסי להניק כל שעתיים שלוש וגם בלילה ע"מ להגביר את יצור החלב. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה