הקטנת חזה וכמויות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/09/2013 | 15:12 | מאת: גיתית

שלום, אני אחרי הקטנת חזה, כשילדתי את בתי הבכורה הגיע המון חלב בהתחלה ואז החלטתי לייבשו וחזרתי בי. לא הצלחתי להניק אך התמדתי בשאיבות ושאבתי לה בערך 500 מ"ל ביממה. רציתי לדעת האם זו כמות הגיונית למי שעברה הקטנה+התחרטה על ייבוש החלב. ז"א האם זו כמות שגם מישהי שלא עברה הקטנה מגיעה אליה, או שעדיין זה מעט חלב יחסית לאחרות? כמו כן, האם עם הנתונים האלו לדעתכם אוכל להניק את הילד הבא? תודה

20/09/2013 | 06:53 | מאת: חגית פוקס

גיתית שלום, איני יכולה להתנבא מה יקרה בילד הבא. בכל מקרה את הגעת בסך הכל לכמות יפה של חלב, בערך מחצית מתפוקת החלב שצריך תינוק, כך שזה בהחלט מנבא טובות ויתכן שבלידה הבאה תוכלי להניק בלי תוספות או עם מתן תוספת של תמ"ל במידת הצורך. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה