משאבות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

12/09/2013 | 13:59 | מאת: רות

שלום, לקראת החזרה לעבודה אני מחפשת המלצות למשאבת חלב טובה. חשוב לי שתהיה נוחה לנשיאה ולא יקרה... אני מתלבטת בין חשמלית לידנית, בכדי שלא תכאב לי היד. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. בנוסף, לא הצלחתי לראות את מחירי המשאבות של "מכבי" באתר. מאחר ואיני יכולה להגיע במיוחד לסניף, אשמח לדעת את המחירים. תודה!!!

16/09/2013 | 16:49 | מאת: חגית פוקס

רות שלום, נשים רבות מסתדרות טוב לצרכים שציינת במשאבה ידנית (של מדלה או של אוונט) ואף אומרות שתוך זמן קצר הן מצליחות לשאוב כמות יפה. לפעמים נשים מתקשות עם המשאבה הידנית, או רוצות לחסוך בזמן ואף לשאוב דו צדדי, אפשרות טובה היא סווינג של מדלה, יש אותה גם דו צדדי, שנקראת מקס סווינג אבל המחיר שלה הוא כבר יותר יקר. אפשרות טובה נוספת היא מיניאלקטריק של מדלה, שיכולה להיות ידנית או חשמלית. בנוגע למחירים, אני מציעה שתתקשרי לבית מרקחת של "מכבי פארם" שבו את רוצה לרכוש את המשאבה והם יוכלו לשלוח לך מחירון. בהצלחה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה