מגביר חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/09/2013 | 23:40 | מאת: ויקי

כמעט ואין לי חלב והיה לי קצת קושי בהנקה אז מאכילה את הילדה בסימילאק. לפחות רוצה לשאוב לה שתוכל לאכול חלב אם גם אם זה בבקבוק האם ניתן לקחת תכשיר שמגביר חלב ואם כן איזה?

08/09/2013 | 20:56 | מאת: חגית פוקס

ויקי שלום, חסרים לי פרטים רבים כדי לענות לך. בת כמה הילדה? כמה זמן כבר הילדה אינה יונקת? האם את שואבת לה עכשיו? כמה שאיבות ביממה? השלימי את הפרטים ואז אוכל אולי להשיב לך. כל טוב חגית

09/09/2013 | 12:12 | מאת: ויקי

הילדה בת 5 שבועות, פעמים בודדות נתתי לה לינוק עניין של כמה דקות לא יותר, שאבתי אולי בסביבות 5 פעמים וגם לכמה דקות, פשוט לא הקפדתי ועשיתי טעות בכל זאת פעם ראשונה אמא, אבל אם זה לא אבוד ומקווה שלא אמשיך לנסות ולשאוב ואם אצליח להניק אז מה טוב. תודה

10/09/2013 | 18:03 | מאת: חגית פוקס

ויקי שוב שלום, לאור הנתונים שציינת. כדי להצליח להניק/ לייצר חלב בשלב זה, זה מצריך עבודה רבה, ושאיבות רבות מאוד ביום, שאולי יגרמו ליצור/הגברת חלב אם. אם ברצונך להיכנס לתהליך כדאי שתיפני באופן אישי פנים בפנים ליועצת הנקה. מגביר חלב לא יתן את הפיתרון בשלב זה, הדבר המשמעותי ביותר זה לגרות את השד על ידי שאיבות/הנקות. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה