חוסר רצון לינוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/08/2013 | 08:41 | מאת: דיני

שלום ביתי בת חודשים כרגע נולדה בחודש 36.4 עקב כך לא יכלתי בהתחלה להניק אותה בגלל שהיא לא היתה מסוגלת לינוק פיזית כל האוכל שלה היה מורכב מחלב שאוב ששאבתי עם תוספת של סימילאק בלילה נכון להיום בהמלצת יועצת התחלתי להניק אותה מספר פעמיים ביום אך מה שקורה שבשעות הבוקר שאני מניקה אותה ולא שואבת היא יונקת 10-15 דקות בהפסקות ונירדמת על הציצי אני נותנת לה הפסקה אך לפעמיים היא ממשיכה לינוק עוד כמה דקות מהציצי שני ולפעמיים לא אשמח לעצתכם כי אני אובדת עצות

27/08/2013 | 09:41 | מאת: חגית פוקס

דיני שלום, על פי התיאור שלך את היניקה של ביתך זה נשמע תקין לחלוטין וזה בסדר שאת מציעה לה צד שני והיא לפעמים לוקחת ולפעמים אינה מעוניינת. מה שחשוב להתחיל כל ארוחה בשד אחר, לא משנה כיצד הסתיימה הארוחה הקודמת. כמו כן חשוב לעקוב אחרי העליה במשקל ושהיא נותנת שתן, כלומר ששהטיטולים רטובים. יתכן שב -10, 15 דקות של יניקה יעילה היא מקבלת את כל הכמות שהיא זקוקה לה. בהצלחה חגית

27/08/2013 | 14:07 | מאת: דיני

חגית שלום אני מרגישה שלא נתתי לך את התמונה בשלמותה.כפי שצינתי ביתי עד לא מזמן הארוחות שלה היו מורכבות מחלב שאוב ששאבתי רק לאחרונה התחלתי להניק אותה וזה גם באופן חלקי רק בשעות הבוקר ובשעות אחר הצהריים אני שואבת לה ונותנת לה כי אני מרגישה שההנקה בשעות היום שואבת את כל כוחותיה .ההנקה של 10-15 שדברתי היא הנקה שיכולה להערך שעה שלמה מאחר והיא נירדמת כל פעם הציצי ואני מעירה אותה עם זה הרמה ועם זה החלפה לציצי אחר אני אשמח אם תגידי לי איך אני אמשיך מכאן ?כי הנקה של 15 במשך שעה שלמה לא נראת לי דבר טבעי .יש לציין(היא עולה יפה במשקל אך אנני יודעת אם זה ההנקה הפיזית או בגלל הבקבוקים שהיא מקבלת במשך היום

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה