כמות החלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/08/2013 | 10:37 | מאת: אני

התינוקת שלי בת 3 שבועות, בהנקה מלאה. יש ימים שהיא ממש צמודה אלי ולפעמים נדמה לי כאילו בערב כבר אין מספיק חלב. האם בימים שהיא אוכלת יותר, אכן יש מספיק חלב? תודה

07/08/2013 | 10:15 | מאת: חגית פוקס

אני יקרה, בעיקרון יש לך מספיק חלב להזין את התינוקת שלך, כמות החלב משתנה במהלך היום וזה מאוד שכיח שבערב היא מתמעטת ואז התינוקת רוצה לינוק בשכיחות גבוהה יותר, אך בסופו של דבר מקבלת את הכמות שהיא זקוקה לה. אם הטיטולים רטובים והילדה עולה יפה במשקל, הכל כשורה, ואת יכולה לתת לה בערב ארוחות תכופות על פי דרישתה. יתכן שאחרי כן היא תעשה הפסקה יפה בלילה,(של מספר שעות). בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה