ערך תזונתי של חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/07/2013 | 10:46 | מאת: ליאת

היי. יש לי כמות יפה של חלב ששאבתי והקפאתי. הבנתי שהרכב החלב משתנה ככל שהתינוק גדל. האם יש בעיה שתת חלב שנשאב לפני חודש - חודשיים והוקפא? הרי הוא היה מותאם למצב התינוק באותו זמן ואולי לא מספיק עשיר בשבילו היום?

28/07/2013 | 17:24 | מאת: חגית פוקס

ליאת שלום, את צודקת שחלב אם משתנה עם גיל התינוק, למרות זאת אין שום בעיה לתת לתינוק חלב שהוקפא לפני חודש, חודשיים. ההרכב הבסיסי הוא זהה ורק ה"תוספות" (אותם מנסים לחקות בתמ"ל- כדודגמת השלבים) משתנות. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה