תזונה לבן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

17/07/2013 | 10:03 | מאת: הילה

שלום. אבקש לדעת איזה אחוז שומן במוצרי חלב עדיף לתת 5 או 9 או יותר? האם יוגורט עיזים וגבינת עיזים בגיל זה עדיף על חלב פרה?ועוד עניין- הבן שלי מסרב לאכול עוף/בשר. מה התחליפים? הוא אוכל טחינה ושקדיה. האם יש נזק באי אכילת בשר בגיל זה? ההמוגלובין שלו לפני כחודש יצא 13.4 . תודה רבה

18/07/2013 | 10:07 | מאת: חגית פוקס

הילה שלום, אני לא יכולה לתת לך תשובות מוחלטות על שאלותיך במסגרת הפורום הזה. את יכולה להתיעץ עם אחות טיפת חלב שלך, שגם מכירה את הילד ואת הגדילה שלו או בפורום טיפת חלב. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה