שאיבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

11/07/2013 | 22:25 | מאת: ש

שלום, רציתי לדעת דעתכן לגבי משאבות חלב חשמליות מאסיביות. יש ברשותי משאבת חלב מדגם סווינג של מדלה, שהיא אמנם טובה, אבל אני מרגישה שלוקח לי יחסית הרבה זמן לשאוב איתה ושלו היתה לי משאבה מאסיבית יותר זה היה יותר נוח וקל (ופחות זמן..). הלכתי ליד שרה ושם היה להם רק משאבת "ספקטרה" אז לקחתי אותה. היא נראית יותר מאסיבית ממה שיש לי. האם היא מומלצת? האם כאי לי לחפש משאבה מאסיבית מסוג אחר? אציין שבתי בת חמישה חודשים יונקת מלא (+טעימות). תודה.

14/07/2013 | 09:27 | מאת: יעלה דגן

שלום, חשוב לדעת לאיזה מטרה את שואבת. אם את צריכה לשאוב באופן קבוע כמה פעמים ביום מומלץ משאבה מסיבית ברמה של בית חולים. משאבה כמו ספקטרה או מדלה לקטינה שאפשר להשיג ביד שרה. ספקטרה היא משאבה ברמה טובה ובהחלט מומלצת. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה