חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/07/2013 | 22:31 | מאת: חגית

שלום. ביתי בת שלושה חודשין וחצי. לא הייתה מוכנה לאכול מבקבוק בשום אופן. אבל לאירונה מוכנה לאכול מבקבוק רק תחליף חלב. חלב שאוב היא לא מוכנה. אני מניקה אותה רוב הארוחות וארוחה אחת ביום נותנת לה בקבוק (כדי להרגיל אותה לפני חזרתי לעבודה) הייתי מאוד רוצה שתוכל חלב שאוב מבקבוק במקום התחליף. יש לך עצות או רעיונות בנושא? זה בדרך כלל חלב שנשאב באותו יום והיא לא רוצה. תודה!

07/07/2013 | 18:03 | מאת: יעלה דגן

שלום חגית. ע"מ להרגיל את ביתך לקבל חלב שאוב נסי לשאוב אותו וישר לתת את הבקבוק.במטרה שהטעם לא ישתנה מהקירור והחימום של החלב. את יכולה לנסות לחמם מעט את הפטמה לטמפרטורת גוף. נסי בקבוקים עם פטמות שונות, שעות שונות במשך היום. בהתחלה מומלץ שלא את תיתני את הבקבוק, אלא אדם אחר קרוב לתינוקת. לפעמים יש צורך שהאם תצא מהבית ע"מ שהתינוק יסכים לאכול מבקבוק. זה עניין של התעקשות בסוף היא תלמד. עדיף כלל לא לתת תחליף חלב, מכיוון שזה עשוי רק לבלבל אותה. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה