עגיל בפיטמה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

26/06/2013 | 00:15 | מאת: חן

הי שלום! היה לי עגיל בפיטמה לפני 5 שנים ומאז אם אני לוחצת יוצא לי טיפה חומר לבן מהחור שהיה בו העגיל יכול להיות שזה מוגלה או אינפקציה? אפשר להניק ככה או שזה מסוכן?

27/06/2013 | 15:43 | מאת: חגית פוקס

חן שלום, חסרים לי מעט פרטים לגבי מצבך עכשיו, האם את בהריון, מניקה, או רוצה לדעת באופן כלל מה לעשות אם תרצי להניק. בכל מקרה צריך לבדוק (על ידי רופא) את החומר הלבן שיוצא לך מהפיטמה ולקבל טיפול מתאים ללא קשר להנקה. לאחר שתקבלי טיפול מתאים, אין בעיה שתניקי משד זה ואף רצוי שתניקי בשל היתרונות הרבים של ההנקה. יום טוב, חגית

30/06/2013 | 15:36 | מאת: טל

אשמח אם תעדכני כאן את התשובה שתקבלי לגבי מה זה ההפרשה הלבנה הזו... ואם אפשרי להניק איתה...? ואם לא אז מה הטיפול שקיבלת...? אני בשבוע 21 להריון וסובלת מההפרשה הזו מאז שהורדתי את העגיל לפני 5שנים בערך, חשבתי שהיא תעבור וזה לא קורה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה