הוצאת אויר

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/08/2011 | 10:19 | מאת: דרורית

היי אביגיל אני אהיה יותר מדוייקת בתופעה. זה קורה לנו לרוב ביניקת הלילה (03:00 בבוקר) לרוב ביניקה זו הוא לא יונק את הכמות הרגילה ונרדם תוך כדי האכלה. מיד כשהוא נרדם אני מעלה אותו לתנוחה אנכית כדי שיעשה גרעפס (מחכה לפחות 20 דקות). לרוב לא יוצא לו ואני משכיבה אותו לישון מתוך שינה הוא מתעורר ומשמיעה קולות שמנסות להוציא את ההגרעפס אני מרימה אותו ועדיין לא יוצא לו. נראה לנו במצב זה הילד סובל ומרגיש כאילו משהו תקועה לו מצב זה יכול להימשך שעות אשמח לקבל את הצעתך

זה לא נשמע כמו גרעפס בכלל. אחרי ההנקה המתיני עד 5 דקות במנח אנכי ולא יותר מזה. הגביהי בשיפוע את המזרון מתחת לראש שלו. שימי מגבת מקופלת מתחת לחלק העליון של המזרון. השיפוע עוזר להקל על עומס נשימתי, ובנוסף אם יש לו פליטות או עלייה של מיצי קיבה מהבטן לגרון יתכן וזה הגורם לאי נוחות שלו. נסי את זה הלילה ותבדקי האם עוזר. לפעמים כשיש תופעה שחוזרת על עצמה יום יומיים יש תחושה שזה נמשך המון זמן ויימשך זמן ממושך . ופעמים רבות , לאחר כמה ימים זה חולף לחלוטין. תמשיכי להיות ערנית ולחפש דרך להקל עליו, עם זאת הרבה פעמים סבלנות והמתנה הם חלק בלתי נפרד מהטיפול :-)

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה