שילוב בין הנקה לתחליף

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/06/2013 | 22:33 | מאת: לולי

היי. רציתי לדעת כיצד משלבין הנקה ותחליף. כשאני אהיה בעבודה הקטנה תאכל תחליף ושאחזור אניק אותה. הכוונה שלי מבחינת פרקי זמן בין האוכל, איל מחשבים את זה,

25/06/2013 | 12:43 | מאת: חגית

לולי שלום, בהצלחה עם חזרתך לעבודה, בעיקרון את יכולה להתיחס לתחליף שהיא תקבל כמו לארוחת הנקה ולזרום לפי דרישת הילדה, כשהיא תראה סימני רעב לתת לה את הבקבוק/ההנקה הבאה, כמובן להמשיך לעקוב אחרי הגדילה במסגרת טיפת חלב. אם זה מתאים לך ישנה אפשרות גם במקום תחליף חלב לשאוב ולתת לה כשאת בעבודה מנה של חלב שאוב. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה