עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/06/2013 | 15:31 | מאת: mor

היי, יש לי תינוק בן 12 שבועות, שניזון מהנקה מלאה, נולד 3.560 קילו וכרגע שוקל 5.450 , בטיפת חלב נאמר לי שלא עלה מספיק בשבועיים האחרונים ( רק 180 גרם ), לבן שלי 2-4 יציאות ביום + 5-6 טיטלים עם פיפי, במרבית היום הוא נינוח ופעיל.בלילה ישן כ 8 שעות בערך. בנוסף ניסיתי לשאוב ויצא לי רק 70 מ"ל כאשר בעבר הגעתי ל 150 מ"ל. מה זה אומר? נגמר לי החלב? אצטרך להביא תמ"ל?? איך מגבירים ייצור חלב? אנא עזרתכם..קצת מיואשת ועצובה ..

23/06/2013 | 10:25 | מאת: יעלה דגן

23/06/2013 | 10:36 | מאת: יעלה דגן

שלום, אני מבינה שאת מתוסכלת ומופתעת מחוסר העלייה במשקל של תינוקך. הנה כמה דרכים להגביר את יצור החלב: 1. להניק במשך היום כל שעתיים שלוש. 2. להעיר את התינוק ולהאכילו לאחר שלוש שעות. 3. בלילה לנסות להניק לאחר ארבע חמש שעות. בכל מיקרה לא מעבר לשש שעות. 4 . לקחת גלולות חילבה להגברת כמות החלב. שלוש גלולות שלוש פעמים ביום המשך 72 שעות. לאחר מכן לרדת בהדרגה. 5 . אל תוסיפי תמ"ל, עדיף להניק לעיתים קרובות יותר. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה