קקי ירוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/05/2013 | 23:16 | מאת: אמא

תימוק בן חודשיים ניזון מחלב אם שואב וסימילאק בשבועיים האחרונים יש לו קקי ירוק כהה .מה זה יכול להיות?! צריך לציין שיש לו נזלת אולי זה קשור?!

04/05/2013 | 20:09 | מאת: יעלה דגן

שלום, צואה ירוקה היא לרוב תקינה. זה יכול להצביע על כך שתינוק לא מקבל את החלב האחורי ושריקון המעי מהיר. הקפידי לרוקן את השד בזמן השאיבה, ע"מ להגיע לחלב האחורי השומני יותר. בנוסף צואה ירוקה יכולה להיגרם ממחלה וירלית של התינוק. רגישות של התינוק למזון שהאם אוכלת (לרוב מוצרי חלב ), או רגישות לפורמולה. אם הצואה ממשיכה להיות ירוקה מומלץ לפנות לרופא הילדים. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה