יעוץ הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

14/08/2011 | 17:20 | מאת: דרורית

תודה על התשובה ברצוני לחדד, תופעת הדקירות לא בהכרח מתרשת בזמן ההנקה אלא גם אחרי האם עדיין התופעה נורמטיבית?

בהחלט יכול להיות. לעיתים רק מלחשוב על התינוק מופעל רפלקס הפרשת החלב. או באופן פתאומי ממחשבה , גירוי של הפטמה או ניחוח כלשהו יכול לגרום לכך. תשימי לב אם השד מתקשה קצת תוך כדי העקצוץ, או שאפילו מטפטף טיפה. אם העקצוץ נמשך בצורה שמפריעה לך ואת חוששת או מודאגת פני לבדיקת רופא, אך ממה שאת מספרת סביר שאכן מדובר ברפלקס.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה