עזרה דחוף בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

26/04/2013 | 15:37 | מאת: יעל

תינוקת בת 4 חמישה חודשים רק הנקה . שבוע אחרון אני מרגישה שהיא לא אוכלת טוב לא יונקת פתאום עצלנית . לא רוצה כול כך ציצי ויותר בקבוק . אני רוצה לציין שהאף שלה סתום אולי בגלל זה לא יונקת טוב . ואני מרגישה שלי יש פחות חלב מה לעשות לא רוצה לתת לה תחליף

28/04/2013 | 10:42 | מאת: יעלה דגן

שלום יעל, אני מבינה שאת מודאגת וחשה ירדה בכמות החלב. יתכן שבאמת בשל הצינון וקושי לנשום היא מתקשה לינוק. יש מקרים שהתינוק עושה שביתת הנקה ופתאום מסרב לקחת את השד. אני ממליצה לך לא להתייאש להמשיך לנסות להניק. אם היא מסרבת תשאבי חלב ותני לה בכפית. תסמיכי את החלב בדייסה. חשוב לא לתת את החלב בבקבוק מכיוון שיש סיכוי גדול שתסרב לחזור להנקה. בנוסף ניתן להתחיל מתן אוכל מוצק. פרות וירקות מרוסקים מכפית. תתחילי בהדרגה ותפרידי בשלב ראשון בין סוגי המזון לוודא שאין אלרגיה. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה