עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/04/2013 | 10:06 | מאת: דנה

שלום בני בן שלושה חודשים יונק ומקבל בקבוק של 120 פעמים ביום הוא הוסיף שני קג למשקל שהיה לו בשחרור מבית חולים כרגע עולה בערך 100 גרם בשבוע השאלה שלי האם כדאי לי לתת לו יותר תוספת של מטרנה על מנת שיוסיף יותר במשקל ?יש לציין שלא ניתן להגדיל את כמות חלב אם תודה

24/04/2013 | 17:20 | מאת: חגית פוקס

דנה שלום, מהנתונים שציינת נראה שבנך עולה יפה מאוד במשקל. אם התינוק רגוע והכל בסדר, אין שום סיבה להוסיף לו עוד מטרנה. כמובן שתמשיכי לעקוב אחר העליה במשקל שלו בטיפת חלב. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה