עישון והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/04/2013 | 20:36 | מאת: פלונית

היי, בהריון הפסקתי לעשן , אבל בחודש האחרון בהנקה חזרתי ואני מעשנת1-3 סיגריות ביום. (תינוק בן 3 חודש ) אני שואבת חלב ואז מעשנת , או מעשנת בלילה אחרי שהתינוק ישן. בין סיגריה להנקה\שאיבה יש מרווח של 4 שעות מינימום ובדרך כלל 6-7 שעות (בלילה). אבל יש לי ייסורי מצפון האם עליי להפסיק להניק ? האם אני מכניסה לו רעל \גורמת לו נזק בלתי הפיך ???

17/04/2013 | 23:30 | מאת: חגית פוקס

לפלונית שלום, נשמע שאת עושה מאמצים כבירים למען תינוקך להיגמל מהעישון, כל הכבוד על הדברים שעשית עד כה, זה בכלל לא פשוט... למרות הנזקים של העישון לתינוק יונק, מוסכם על כולם, שעדיף תינוק שמקבל הנקה, גם אם האם מעשנת מאשר תינוק שלא יקבל הנקה. כך שאין ספק שאם זאת השאלה, כדאי דוקא למענו שימשיך לקבל הנקה. את בהחלט נוהגת על פי הכללים כדי למזער ככל האפשר את הנזק של העישון. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה