יניקה מהירה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/04/2013 | 08:23 | מאת: עדי

בוקר טוב, בני בן 3 שבועות, מהרגע הראשון הוא יונק מאד מהר ומכניס המון אויר תוך כדי יניקה. התפיסה שלו לא טובה (אין וואקום), אבל כל ניסיון שלי לנתק אותו ולחבר באופן תקין נכשל, יש לי תחושה שזה לא נוח לא, הוא מושך את הראש אחורה בשביל לשחרר ולפתוס אחרת. הוא מתעייף ככה מהר ולא יונק מספיק לדעתי, המקסימום שהוא מחזיק בין ההנקות זה שעתיים. כמובן שהאויר שהוא מכניס, גם יוצר בעיות. מעבר לזה, הוא עולה במשקל והיציאות תקינות. אשמח לעזרה. תודה רבה, עדי

03/04/2013 | 17:24 | מאת: חגית פוקס

עדי שלום, על פי התיאור שלך נראה שעשית אבחנה נכונה וההצמדות של התינוק לשד וכנראה גם פתיחת הפה שלו לא תקינה ולכן גורמת לבעיות שציינת. כדי לפתור זאת ולעזור לך להצמיד אותו נכון וגם לבדוק אם הלשון שלו משוחררת מומלץ מאוד שתיגשי בהקדם למדריכת/ יועצת הנקה במקום מגוריך, יתכן מאוד שתוכלי לקבל שרות זה בטיפת החלב שלך. בהצלחה רבה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה