הנקה לאחר הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

12/08/2011 | 01:57 | מאת: דליה

שלום רב, אני מניקה את ילדתי בת חמישה חודשים. אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה בהרדמה מלאה. האם מותר להניק לאחר הרדמה כללית, בסיוע של הבעל כמובן, עד להתעוררות מלאה? תודה לתשובתכם.

12/08/2011 | 18:25 | מאת: יעלה דגן

שלום דליה את צריכה להתייעץ עם הרופא המרדים ולברר באיזה חומרי הרדמה מדובר ואם ניתן להניק איתם. אם ההנקה לא מתאפשרת, אני ממליצה לך לשאוב לאחר הניתוח כל שלוש שעות, בערך ע"מ לשמור על הספקת החלב. רצוי גם לשאוב לפני הניתוח ולאגור חלב לתקופה שאת לא תוכלי להניק. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה