עצירות?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

19/03/2013 | 22:20 | מאת: מיכל

ני בן חודש וחצי. יונק למעט בלילה שלוקח שני בקבוקי סימילק של 120. הוא עושה קקי פעם בשבוע וחצי אבל הקקי הוא בדכ ירוק ולאחרונה הוא במרקם משחתי(סליחה על התיאור). בלילה הוא בכלל לא ישן משעה 12 עד 5 והוא כל הלילה מתנשף מאוד, ומשתולל, לפעמים בוכה. בבוקר הוא נרגע ישן קצת. האם יש פה בעיה? הבנתי שתינוק יונק צריך להיות לו קקי צהוב(שוב סליחה על התיאור) האם ירוק מסמן עצירות? ומה לגי זה שהוא עושה אחת לשבוע וחצי? הוא עולה יפה במשקל. ממשקלשל 3 קילו כעת הוא 4.5. הבנתי שזה תקין. בבקשה עצתכן. אני מודאגת. תודה:)

19/03/2013 | 22:29 | מאת: מ

שכחתי להוסיף שיש לקקי ריח לא טוב (כמו של קקי של מבוגר) האם זה תקין?

21/03/2013 | 15:08 | מאת: חגית פוקס

מיכל שלום, ישנם הבדלים בין יציאות של תינוק שניזון מהנקה מלאה, שאז הציפיה היא בהחלט כפי שציינת שהיציאות יהיו בצבע צהוב, חרדל ועם ריח לא מסריח, תינוקות שניזונים מתמ"ל גם אם זה רק כתוספת, ישנו שינוי במצב היציאות והם אכן כפי שציינת מסריחות,כמו קקי של מבוגרים, גם מבחינת המרקם והצבע. בכל מקרה יציאות פעם בשבוע וחצי בתינוק שניזון מהנקה ומסימילאק זה לא תקין ויתכן מאוד שלכן הוא סובל, אני לא יודעת מה הסיבה שהוא מקבל סימילאק בלילה, אך כדאי לבחון מחדש, האם כן יש אפשרות שיקבל הנקה בלילה או חלב אם שאוב, או אם אין לך אפשרות לנסות לעבור לתמ"ל אחר. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה