דלקת בשד?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/02/2013 | 10:49 | מאת: ש

שלום, מאתמול התחילו לי כאבים נוראיים בשד ימין והחום הגבוה לא איחר להגיע גם הוא.. אין לי גודש ולא נראה לי שהשד חם או אדום (חזיית ההנקה שלי די הדוקה אז אולי זו הסיבה כי התינוקת מתחברת מאוד יפה). מהלילה כבר אין לי חום, אך הכאב ממשיך. מה צריך לעשות? צריכה ללכת לרופא (ואיזה- נשים/משפחה?)? כמו שציינתי- הבעיה היחידה כרגע היא הכאבים בשד.. תודה מראש.

28/02/2013 | 19:16 | מאת: חגית פוקס

לש שלום, לא ברור אם אכן מדובר בדלקת, בכל מקרה כמו שציינת לא מומלץ שחזיית ההנקה תהייה הדוקה מדי. מומלץ שתגיעי לרופא (זה בסדר רופא משפחה)/יועצת הנקה כדי לאתר ממה נובע הכאב ולטפל בכך. יתכן שיש לך צינורית סתומה, מומלץ שתנסי לשנות תנוחה כדי לנקז טוב את כל השד, כמו כן את יכולה במקלחת לעשות עיסוי ידני בשד כדי שיתנקז טוב. תרגישי טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה