הגברת ייצור החלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

27/02/2013 | 18:41 | מאת: שירן

שלום, ילדתי לפני שבוע וביתי לא מצליחה ליצור ואקום, היא נצמדת לשניה ועוזבת. כך היה בבית החולים. סחטתי לה את הקולוסטרום בכפית ועוד באותו היום כבר לא היה מה לסחוט. מאז ועד אתמול לא היה כלום בשד, ניסיתי לסחוט ולא יצא כלום. בינתיים היא עם תמל. אתמול להפתעתי הרבה יצא מעט חלב משהו כמו 5-10 בסחיטה. מאוד הייתי רוצה להגביר את הייצור. כיצד עליי לעשות זאת? שמעתי על כדורים חילבה, מור מילק, מאמי מילק. אני מתכוונת לשאוב כמה שיותר אך חוששת שהכמות לא תתגבר- מניסיון הנקה בעבר- לבני הבכור הייתי שואבת מההתחלה כל 3 שעות ויצא רק 15 בזמן שהוא כבר היה אוכל 90. בקיצור אשמח מאוד לעזרה. תודה שירן

28/02/2013 | 18:56 | מאת: חגית פוקס

שירן שלום, מזל-טוב להולדת הבת. כדי למצוא דרך להעלאת תפוקת החלב שלך, צריך קודם לאבחן את הבעיה ואז לחשוב על מציאת פיתרון. לקיחת תכשירים שמעלים את תפוקת החלב לא בהכרח תיפתור את הבעיה. אני מציעה שיצרי קשר עם יועצת הנקה באזור מגורייך שתיראה אותך ואת התינוקת ותוכל להמליץ לך כיצד להמשיך. בהצלחה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה