פליטה צהובה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/02/2013 | 20:33 | מאת: אסתי

הילד שלי בן חודשיים. בהתחלה סבל מגזים שנעלמו בשבועיים האחורנים. אתמול והיום הוא נראה ממש סובל בוכה הרבה, והיום בערב לאחר הנקה הוא פלט פליטה צהובה כמו חלמון של ביצה. יש לציין אני רק מניקה ללא תוספות וגם הוא משתעל ויש לו נזלת. אשמח לתשובה. תודה.

20/02/2013 | 20:45 | מאת: חגית פוקס

אסתי שלום, הפליטה הצהובה לא מעוררת דאגה. יתכן כפי שציינת שהשיעול והנזלת מציקים לו, והשיעול היווה גורם לפליטה. כדאי לנסות להקל עליו עם השיעול והנזלת, להשכיב מעט מוגבה, מכשיר אדים קרים וכן מותר לך לטפטף לו מספר טיפות של חלב אם לאף. אין ספק בכל מקרה שדוקא במצב זה ההנקה (חלב אם) זה האוכל האופטימלי בשבילו. לילה טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה