עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

19/02/2013 | 13:15 | מאת: הילה

שלום , בני בן 6וחצי חודשים, הנקתי מלא עד 3 וחצי חודשים ולאחר מכן שילבתי גם מטרנה לצערי בגלל העבודה. בשבועות האחרונים ממש התמעט לי החלב ואפשר לומר שהילד מקבל רק מטרנה ולעיתים קצת חלב שאני מצליחה לשאוב , אני מודה שהפסקתי לשאוב לאחרונה כי פשוט התיאשתי.. האם יש תקווה ואצליח לחזור להניק או שזה ממש אבוד וחבל לי לשאוב את הטיפות .. יש לי רצון תודה על היעוץ

20/02/2013 | 20:30 | מאת: חגית פוקס

הילה שלום, לא ניתן לדעת אם תוכלי לחזור להניק או לא, מה שבטוח שאם את רוצה לנסות זה בהחלט דורש עבודה רבה כולל שאיבות. אם את רוצה ללכת על תוכנית כזאת, כדאי שתיצרי קשר עם מדריכה/יועצת הנקה לבניית תוכנית מתאימה, שמסתדרת עם הצרכים שלך. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה