הגברת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/02/2013 | 08:27 | מאת: אמיליה

שלום אני בהריון עכשו בחודש שלישי השאלה שלי קצת מוקדמת אולי אבל, האם יש מאכלים מיוחדים או משהו אחר שיכול להגביר חלב אצלי ישר אחרי לידה אני מתכוונת אם אפשר לעשות משהו מעכשו שיגביר את החלב ישר אחרי הליידה? תודה יום טוב

03/02/2013 | 11:31 | מאת: חגית פוקס

אמיליה שלום, אני מאחלת לך המשך הריון טוב. באשר לשאלתך אכן זה שלב מוקדם מאוד לחשוב על אמצעים להגברת חלב. אין סיבה להביא תרופה אם אנחנו לא יודעים על בעיה. בהנקה תקינה, אין צורך בשום תוספים שהאם תיטול, חשובה שתיה מרובה והנקות בהתאם לדרישת התינוק. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה