הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

31/01/2013 | 23:09 | מאת: יעל

בהמשך לתשובה לגבי הפסקת הנקה שנשאלה בפורום הפסקתי באופן הדרגתי את כמות השאיבות,וכעת בשאיבה אני מוציאה ממש ממש מעט חלב. האם להפסיק את מעט השאיבות?הרי כל עוד אמשיך לשאוב אפילו בתדירות נמוכה ושאיבות קצרות, הגוף עדיין ימישך לייצר חלב. האם יש צורך בשימוש בעלי כרוב?כיצד אדע שייצור החלב אכן הפסיק? חשוב לי לעשות זאת בצורה הנכונה והבריאה ביותר לגוף..... תודה

03/02/2013 | 09:15 | מאת: יעלה דגן

שלום יעל, תשאבי רק אם את חשה גודש.יש לשאוב כמות מנימלית ע"מ לחוש הקלה. אם את עדיין סובלת מגודש תבצעי קומפרסים קרים או עלי כרוב,אחרת ניתן להפסיק בשאיבות ובעלי הכרוב. יעלה

10/03/2013 | 11:28 | מאת: חל

ילדתי לפני חודשים והנקתי את בתי, כעת אני רוצה להפסיק להניק וקיבלתי מהרופא 2 כדורים בשם קבותרים והודרכתי לשתות 1 לקשור את החזה חזק למשך יומים ולאחר 12 שעות לשתות את השני.. אני מעוניינת לקבל עוד חוות דעת תודה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה