הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

30/01/2013 | 12:46 | מאת: אפרת

אני כמעט שנה אחרי לידה, ואני רוצה להפסיק להניק. איך מייבשים את החלב?

30/01/2013 | 22:00 | מאת: חגית פוקס

אפרת שלום, ישנם מספר אפשרויות ליבוש החלב: 1. אם הגמילה מתבצעת באופן הדרגתי, החלב מעצמו פוחת עד שנפסק לגמרי. 2. אם יש לך עדין חלב, מומלצת שאיבה או אפילו סחיטה ידנית רק להקלה, כדי למנוע גודש, תוך מספר ימים אם התינוק לא יינק יפסק החלב. 3. ניתן ליבש גם עם עלי כרוב, לשים למשך 20 דקות עלי כרוב ירוק טריים מסביב לפיטמה, ניתן לעשות זאת מספר פעמים, הכרוב סופח את החלב וכך גורם ליבוש החלב. תרופות ליבוש חלב לא מתאימות ולא מועילות בשלב זה ולכן אין להשתמש בהם. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה