ריקון השד

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/01/2013 | 11:17 | מאת: מור

היי יש לי שאלה התינוקת שלי בת שלושה וחצי שבועות ואני מניקה אותה עכשיו כשהיא יונקת משד אחד כעבור 15 דק' בערך אני מרגישה שהשד מרוקן ושהיא סתם מוצצת אני שומעת את הבליעות שלה כל כמה מציצות זה אומר שאני צריכה לעבור לצד השני ? (בדרך כלל אני מפסיקה אותה ומנסה להעביר אותה לשניה אך היא כבר לא פותחת את הפה אבל בארוחה העוקבת אני מעבירה אותה לשד השני) תודה !

29/01/2013 | 11:25 | מאת: חגית פוקס

מור שלום, לאחר שהתינוקת שלך אכלה 15 שקות מהשד, השד בהחלט פחות מלא , אך הוא לא מרוקן. המציצות שלה לאחר 15 דקות אופייניות למציצות של סוף הארוחה, שאז ההפסקות במציצה גדולות יותר. זה בסדר גמור שהיא תאכל רק מצד אחד בארוחה, ניתן להשאיר אותה על השד במציצות האלה עד שהיא תתנתק לבד מהשד. אם היא לא רוצה צד שני היא בהחלט לא חייבת. בתאבון חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה