חזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

30/12/2012 | 09:15 | מאת: לילי

ביתי בת חמישה חודשים.בעוד שבועיים אני חוזרת לעבודה במשרה מלאה.במידה ולא תהיה לי אפשרות לשאוב בעבודה איך מתכננים גמילה חלקית מהנקה בזמן שאני בעבודה?אני מתכוונת להמשיך להניק בלילה ובבוקר. תודה.

30/12/2012 | 18:34 | מאת: חגית פוקס

לילי שלום, כדי להפחית את מספר ארוחות ההנקה, מבחינת התינוקת היא צריכה לקבל תמ"ל במקום חלב אם, בהדרגה ניתן לתת לה גם ארוחות מוצקים שיחליפו חלק מהבקבוקים. מבחינתך, בימים הראשונים בעבודה אם את מגיעה למלאות/גודש בשד, מומלץ לסחוט/לשאוב עד להקלה, תוך כמה ימים זה יווסת. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה