דימום בהנקה + קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

27/12/2012 | 07:35 | מאת: אולגה

שלום, אני חצי שנה אחרי לידה וטרם קיבלתי מחזור. הקטנה שלי רק יונקת. אתמול היו לי הפרשות עם דם טרי אבל קיימנו יחסי מין ולא נזהרנו. אני לא חושבת שזה מחזור ואני חוששת מהריון. האם אני "בסכנה" מבחינת כניסת הריון? האם אני יכולה לקחת פוסטינור? קראתי שצריך לא להניק 8 שעות - אין לי אפשרות כזאת כיון שהבת שלי לא מוכנה לקבל בקבוק

30/12/2012 | 08:39 | מאת: יעלה דגן

שלום, עד גיל חצי שני אם ההנקה היא בלעדית ללא תוספות, לא קיבלת ווסת ורווח בין ההנקות לא עולה על שש שעות הסיכוי להיכנס להריון הוא מאוד קטן, אך קיים. לאחר גיל חצי שנה הסיכוי להריון עולה. אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים להתיעץ בקשר לאמצעי מניעה ולבדוק אם את בהריון. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה