כאבים בפטמה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/12/2012 | 08:28 | מאת: tutit

שלום הקטנציק בן חודש, על הנקה מלאה חוץ מבקבוק שאוב בלילה. אתמול במהלך היום התחילו לי כאבים בפטמה אחת, דווקא בשד שמניב יותר חלב! כבר מההתחלה בכל תחילת הנקה מאותו שד היו לי כאבי דקירות שנעלמו אחרי דקה בערך, אבל עכשיו זה פשוט כואב כל הזמן, גם בין ההנקות, במגע ושלא במגע, גם כשאני שואבת. על השד עצמו לא רואים כלום והכאב הוא עמום עם איזו רגישות גדולה. כשהחלב מתחיל לזרום זה כמובן כואב יותר. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

22/12/2012 | 20:30 | מאת: יעלה דגן

שלום, זה נישמע שהחיבור לשד לא תקין. האם כאשר התינוק משתחרר מהשד הפטמה מעוכה וניראת כפיתה?. כאשר את מתחברת חשוב לכוון את הפטמה לכיוון האף ורק לאחר שהוא פותח פה גדול לחברו לשד. אני ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה שתבדוק את החיבור ותאבחן את הגורם לכאבים. יעלה

24/12/2012 | 10:47 | מאת: tutit

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה