עצירות בתוספות להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

27/11/2012 | 12:39 | מאת: יעל

אני מניקה את ביתי הנקה מלאה היא בת 9 חודשים וכל פעם שמביאים לה פירות אומרק נהיה לה עצירות נוראה מה אפשר לעשות?

27/11/2012 | 16:47 | מאת: חגית פוקס

יעל שלום, מאחר וביתך כבר בת 9 חודשים זה מאפשר לתת לה כמעט את כל התפריט המשפחתי על פי היכולת שלה והרצון שלה. נסי לתת לה פירות הדר, אולי היא תסכים לשתות קצת מיץ תפוזים סחוט, מעבר לכך היא יכולה לאכול חביתה מטוגנת שיכולה להיטיב עם היציאות שלה. את יכולה גם לנסות לתת לה אבוקדו,לרסק לה אותו עם קצת לימון ותבלינים, זה גם יכול לעזור לה. אפשרות נוספת היא לבשל לה את המרק עם קטניות (עדשים, חומוס וכדומה). אלו רק דוגמאות למאכלים שאפשר לתת לה, את יכולה לגוון על פי רצונך ותגובות הילדה, הדברים שאסורים לה בשלב זה הם חלב פרה ודבש, ניתן להתחיל לתת לה גם מוצרי חלב. בתאבון חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה