הפרשות לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/11/2012 | 20:35 | מאת: ravit222

ילדתי לפני כחודש בניתוח קיסרי יש לי מעט מאד דימום , השאלה שלי היא זה קצת רירי = האם זה בסדר? ויוצאים לי מידי פעם גושים קטנטנים בגודל של אפונה בערך האם גם זה בסדר? ושאלה נוספת הצואה שלי מאוד יבשה והיא יוצאת בחלקים קטנים אין לי עצירות אני שותה המון ורק מציינת שאני מניקה את הבן שלי הנקה מלאה. ההנקה קשורה לזה? יש לי תור לאולטרסאונד עוד שבועיים ואשמח לתשובה עד אז תודה רבה

24/11/2012 | 22:01 | מאת: יעלה דגן

שלום, לאחר הלידה ההנקה יכולה לגרום לכיווץ הרחם ולהגברת הדימום בזמן ההנקה, כתוצאה מהפרשת האוקסיטוצין. בשלב זה לא ניראה לי שאמור להיות קשר בין הדברים ובוודאי שההנקה לא משפיעה על הצואה שלך. תתייעצי עם רופא. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה