האם זה מחזור?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/11/2012 | 14:28 | מאת: ריקי

אני 6 שבועות לאחר לידה. בשבוע השלישי לאחר הלידה הפסיק לי הדימום, במשך שבועיים היו לי הפרשות, לקראת סוף השבוע החמישי ללידה התחיל לי שוב דימום שנראה ממש כמו מחזור- לפי כמות וצבע הדימום. יש לציין שאני מיניקה. האם זה מחזור שלאחריו יופיע ביוץ או שזה סתם דימום רגיל? אשמח לתשובה מהירה

21/11/2012 | 16:18 | מאת: חגית פוקס

ריקי שלום, לנשים רבות יש מעין מחזור סביב 40 יום לאחר הלידה, שזה אכן הזמן שאת נמצאת בו. לאחריו צפוי שאם את מניקה הנקה מלאה, לא תקבלי מחזור מספר חודשים, כמובן שיש שוני בין אשה לאשה. כלומר סביר להניח שלא יופיע ביוץ עכשיו זמן מה. חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה