יובש וגרד מסביב לפטמה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/11/2012 | 00:45 | מאת: מניקה ותיקה

שלום רב, אני עדיין מניקה את בני בן שנה ושלושה חודשים. רק בשד אחד יש לי איזור קצת כהה מעבר לפטמה שגם מגרד מאד (ואף יותר מגרד אחרי יניקה).זה מרגיש כמו יובש, אך שתשובה אחרת שעניתן בפורום אני חושדת שאולי זו פטרייה.יש לציין שבשד השני אין לי כלום וזו רגישות רק בצד אחד.האם נראה שאכן זו פטרייה? לאיזה רופא עלי ללכת? רופא עור? תודה רבה מניקה ותיקה

20/11/2012 | 17:49 | מאת: חגית פוקס

למניקה הותיקה שלום, על פי התיאור שלך בהחלט יכול להיות שמדובר בפטריה, את יכולה לקבל טיפול גם מרופא המשפחה שלך, רק חשוב במקביל אם זאת פטריה שגם התינוק יקבל טיפול בשבילו בדקטרין אורל ג'ל כדי שלא תשחקו פינג פונג. כל טוב חגית

20/11/2012 | 21:18 | מאת: מניקה ותיקה

הי חגית תודה על תשובתך... רציתי לשאול - אם זו פטרייה, איך זה שהיא לא עוברת לשד השני ? תודה שוב מניקה ותיקה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה