שילוב של תחליף חלב להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/11/2012 | 22:09 | מאת: ליבי

הקטנה שלי בת ארבעה וחצי חודשים והיא אוכלת רק הנקה. מזה כחודש אני מנסה לשלב לה תחליף חלב מאחר ובקרוב אני חוזרת לעבודה וגם על מנת שתשתחרר ממני קצת . היא מסרבת בתוקף לכל הניסיונות (סימילאק , מטרנה ונוטרילון) איך שהיא מרגישה את הטעם בבקבוק היא מזדעזעת ומצטמררת . אני לא יודעת מה לעשות ואשמח לעזרה (-: התחלתי לתת לה טעימות מוצקים לפני שבועיים ועם זה אין בעיה.

07/11/2012 | 15:40 | מאת: חגית פוקס

ליבי שלום, אכן הקטנה שלך היא אנינת טעם. ישנן מספר אפשרויות לפיתרון: 1. אם מתאים לך לשאוב קצת, למשל בבקר אם את קמה מלאה, את יכולה לתת לה חלב שאוב בבקבוק, אני לא יודעת מה האפשרויות שלך או מה את רוצה לעשות שתחזרי לעבודה, אבל בעיקרון יתכן שתירצי לשאוב לה גם בקבוק שניים בעבודה. 2. אפשר לתגבר בהדרגה את מתן המוצקים ולהגיע לא לטעימות בלבד אלא לארוחות, שבמשך הזמן יחליפו חלק מארוחות ההנקה 3. יתכן שאצל המטפלת או אצל מישהו אחר לא אצלך, אם לא תהיה לה ברירה, היא תסכים עם הזמן לקחת גם תמ"ל. בהצלחה רבה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה