סלידה מפורמולה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

01/11/2012 | 22:22 | מאת: צופית

שלום בתי בת שבעה חודשים. עד כה קיבלה הנקה ובקבוק פורמולה אחד ביום. בחודש האחרון החלה לאכול מוצקים, ובשבועיים האחרונים מראה העדפה למזונות מסויימים וסלידה וסרוב לאכול אחרים. במקביל בימים האחרונים החלה לסרב לקבל פורמולה. ניסינו פורמולה אחרת אבל היא לא מוכנה לטעום. ניסיתי לערבב אפילו מעט מאוד פורמולה עם פירות שהיא אוכלת בהנאה והיא מסרבת ובוכה. בגלל בעיות רפואיות אני צריכה להפחית את מס' ההנקות ביום ומעוניינת להשאיר הנקה אחת ביום ובלילה בלבד. מה עושים? תודה

03/11/2012 | 21:23 | מאת: יעלה דגן

שלום צופית, נסי סוגים שונים של פורמולה את יכולה להוסיף דייסות בטעמים שונים ולתת לה בבקבוק או בכפית. בגיל זה בהדרגה היא עוברת לאוכל מוצק שמחליף את החלב כך שאם תניקי אותה כשלוש ארבע פעמים ביום זה מספיק ובהמשך תוכלי לעבור לשתי הנקות בלבד. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה