תינוק פולט המון!

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/10/2012 | 14:30 | מאת: פנינה

שלום, הילד המתוק שלי בן 4 וחצי חודשים. בשבוע האחרון הוא פולט אחרי מרבית הארוחות אבל בכמויות גדולות עד כדי כך שלפעמים אני מרגישה שרוב מה שהוא אכל הוא מוציא. אם זאת הוא נותן צואה פעם ביום ופיפי כמה פעמים במהלך היממה. מה אפשר לעשות כדי למנוע?

26/10/2012 | 19:48 | מאת: יעלה דגן

היי פנינה, מומלץ לשקול את תינוקך ע"מ לוודא שהפליטות לא פוגעות בעליה במשקל. בנוסף לפנות לרופא ע"מ לשלוש בעיה רפואית. ע"מ למנוע פליטות תקפידי על חיבור נכון כך שרקמת השד תמלא את כל חלל הפה שלו וכך יכנס פחות אויר. לאחר ההנקה תמתיני לשיהוק, עד כחמש דקות. תשתדלי כמה שפחות לטלטל אותו . אפשר להניח אותו לכחצי שעה על סלקל או לשים שמיכה מתחת המזרון כך שישכב בזוית של כ30 מעלות. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה