הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/10/2012 | 12:15 | מאת: נטלי

שלום. תינוקת שלי בת חודשיים והיא בהנקה מלאה. כבר קרוב לשבוע היא בזמן האוכל כאשר היא יונקת גם מכניסה המון אוויר לפה. אני שומעעת את הצליל של חדירת אוויר. אני חושבת שהיא לא תופסת טוב את הפיטמה ועוצרת אותה אך זה חוזר. בעיקבות כך היא פולטת המון, לפעמים אני מרגישה שכל האוכל. מה לעשות? תודה

14/10/2012 | 11:15 | מאת: יעלה דגן

שלום נטלי, בהחלט יתכן שהחיבור לשד לא נכון ולכן ניכנס אויר. כאשר את מחברת אותה חשוב שהפטמה תהיה מול האף. כאשר היא פותחת את הפה למקסימום הפטמה צריכה להיות מתחת לשפה העליונה שלה ואז מיד יש להצמידה לשד. חשוב להמתין שתפתח את פה גדול ורק אז לחברה. אם את לא מסתדרת חשוב שתפני ליועצת הנקה להדרכה. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה