ייעוץ הנקה דחוף

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/10/2012 | 15:24 | מאת: קורין

שלום שמי קורין ואני מאוד תוהה לעצמי והאמת דיי מאוכזבת מהשירות הלא ברור בתחום ייעוץ הנקה דרך הקופה , אני אמא לתינוקת בת חודש לידה ראשונה מתקשה בהנקה וככל הנראה אין לי מספיק חלב ויש לי מספר שאלות רק שכבר שבועיים בגלל החגים מתזזים אותי בין טיפת חלב בתל אביב שלטענתם הם יחליטו אם יש לי צורך ביועצת שזה הזוי בפני עצמו ולבין תשובות לא ברורות שאני מקבלת מהמוקד בנוסף כל יועצת הנקה שיצרתי איתה קשר מסבירה שהיא עובדת עם כל קוות החולים מלבד מכבי וכמה קשה לקבל שירות ,כעת אני חוששת מאוחר מידי לשנות משהו ועבורי זה חשוב ודחוף אנא שלחו לי בהקדם את רשימת היועצות הנקה שעובדות דך הקופת חולים מכבי , מה הן התנאים ? ומהם המחירים ? תודה

10/10/2012 | 17:57 | מאת: חגית פוקס

קורין שלום, ראשית כל אני שומעת את המצוקה שלך ואת האכזבה שלך מהשרות או מאי השרות של יעוץ ההנקה שקיבלת ואני אעביר את הדברים לאחראים על התחום במכבי שרותי בריאות. מכבי עושה רבות לקידום תחום זה, למרות שכנראה במקרה שלך לא נמצא לך מענה הולם במסגרת הקופה. הצעתי לך או לפנות למרפאות ההנקה של מכבי שליד טיפות החלב ברמת השרון או בגבעתיים, או להעזר באופן ראשוני ביועצת הנקה פרטית במקום מגוריך. אני מקווה שתצליחי להשיג עזרה מתאימה. חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה