גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/10/2012 | 21:21 | מאת: ברכה

הבן שלי בן שנה ו4 חודשים. הוא עדיין יונק בד"כ פעם אחת כשהוא קם בבוקר. הייתי רוצה לגמול אותו גם מזה. הסיבה שהוא יונק זה כי הוא קם מוקדם ואז אני מתעצלת להכין לו בקבוק (הוא שותה תה). אולי יש לכן הצעה בשבילי? מה אתן ממליצות? אשמח מאוד! ותודה!

09/10/2012 | 09:34 | מאת: חגית פוקס

ברכה שלום, נראה שאין כאן ענין של גמילה מהנקה, את רוצה לגמול אותו ולא נראה שלו או לך יש קושי בכך. באשר לקימה בבקר להכנת בקבוק, את צריכה להחליט כיצד לפתור זאת, האם להרגיל אותו להיות עוד במיטה ללא אוכל, האם לקום אליו ולתת לו בקבוק? בכל מקרה מתן תה לא מומלץ לתינוקות. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה