עזרה דחופפפהה בבקשהההה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/10/2012 | 13:11 | מאת: דנה

ילדתי לפני 5 ימים מאוד חשובה לי ההנקה וכך עשיתי והתאמצתי עד שיצא קצת חלב אך נראה שזה לא מספיק לתינוקות וכן הפטמות שלי נפצעו, כואבות עד כדי כך שזה הפך בלתי נסבל. מרחתי משחה של מדלה מה עושים? היום לא הנקתי בכלל משום הכאב האם םטמות סיליקון עוזרות? האם מומלצות? מתי אמורות הפטמות להבריא? האם יגמר לי החלב?

08/10/2012 | 21:25 | מאת: חגית פוקס

דנה שלום, ראשית כל הרבה מזל טוב ללידה. באשר לשאלותיך, על פי התיאור שלך את זקוקה לעזרה דחופה בהנקה על ידי יועצת או מדריכת הנקה שתיראה אותך ותוכל להדריך אותך בהתאם. אני ממליצה לך לפנות מחר לטיפת חלב במקום מגוריך ולשאול אם תוכלי לקבל שם את העזרה או שיש יועצת הנקה בקירבת מקום שתוכל לעזור לך. איני יכולה לענות כל שאלותיך בלי לראות אותך ולקבל תמונה יותר שלמה עליך ועל התינוק, אך בהחלט חוסר הנקה בימים אלו יגרום להפחתה עד הפסקה ביצור החלב, לכן אם את רוצה להניק גשי במהירות לקבלת עזרה. בהצלחה רבה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה