שאיבת חלב - המשך

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/10/2012 | 18:06 | מאת: יעל

תודה רבה על התשובה המהירה.שתי שאלות נוספות: האם ניתן לערבב חלב שאוב מלפני מספר חודשים יחד עם חלב טרי? מהי ההגדרה להקפאה עמוקה?

04/10/2012 | 18:50 | מאת: חגית פוקס

יעל שלום, עדיף לחמם את החלב השאוב מלפני מספר חודשים לבד ולא לערבב עם חלב טרי, אם הכמות מעטה אפשר לחמם באותה ארוחה בבקבוק אחר תוספת של חלב "טרי". הקפאה עמוקה הכונה למה שמכונה "Deep frizer" , כלומר מקפיא שנמצא בנפרד מהמקרר, מקפיא שהטמפרטורה בו צריכה להיות 19- מעלות צלזיוס. חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה