כיצד ניתן להגביר כמות חלב שאוב?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

27/09/2012 | 02:52 | מאת: אימא לתאומים

אני אימא לתיאומים כמעט בני חצי שנה, הנקה מלאה ומקבלים בקבוק של חלב שאוב. אני תמיד שואבת חלב והכמות של החלב השאוב פחתה עם הזמן, לפני כחודש שאבתי ארבע או חמש פעמים ביום בכמות של יותר מ240 מל אבל מזה כחודש אני שואבת פעמיים ביום והכמות כל שבוע פוחתת, חשוב להדגיש שבתקופה האחרונה אני נותנת בקבוק רק פעם אחת ביום לפני שינה בערב וכמות החלב השאוב טוטאל ביום עד 240 מל וזה לא מספיק למנה האחרונה בערב לתאומים וגם למקרה שיוצאים מהבית.. האם אפשר לעשות משהו בעניין הגברת כמות החלב השאוב???

27/09/2012 | 11:00 | מאת: יעלה דגן

27/09/2012 | 12:30 | מאת: יעלה דגן

שלום, ע"מ להגביר את כמות החלב יש לעלות את מספר השאיבות ליום. לפני חודש שאבת כ5 פעמים ביום וכרגע את שואבת רק פעמיים, זה בהחלט יכול להסביר את הירידה בתפוקת החלב. אם תשאבי כל יום בזמנים קבועים כמות החלב תעלה. בנוסף נסי לקחת גלולות חילבה. שלוש גלולות שלוש פעמים ביום. לאחר 72 שעות רדי בהדרגה בכמות. מגיל חצי שנה את יכולה לתת שתי ארוחות של אוכל מוצק במקום ההנקה ובהמשך לעלות את מספר הארוחות של אוכל מוצק. זה יקל עליך ויוריד את מספר הינקות ביום. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה