להתחיל להניק חודש וחצי אחרי החידה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/09/2012 | 23:03 | מאת: אבי

שלום, לפני חודש וחצי נולדה לנו בת, אשתי לא יכלה להניק מסיבות בריאותיות. בשבוע האחרון היא מנסה לשאוב ולוקחת כדורי חילבה שלוש פעמים ביום, אבל למעט מספר גושים קטנים (נראים כמו טיפה שהתייבשה) שיוצאים לפעמים לא יוצא חלב. האם יש סיכוי בכלל שהחלב יחזור, כמה זמן צריך להמשיך לשאוב עד שיתחיל ייצור החלב? תודה

09/09/2012 | 09:28 | מאת: חגית פוקס

אבי שלום, אי אפשר לדעת בשלב זה אם יתחדש יצור החלב. בכל מקרה כדי שיהיה סיכוי שהחלב יחזור, אשתך צריכה לשאוב כ- 8 פעמים ביממה, גם אם בשלב זה לא יוצא כלום, כ- 20 דקות עד חצי שעה משני הצדדים, ניתן במקביל גם לנסות להצמיד את הילדה לאם, יתכן שתסכים לינוק והגרוי שלה גם יעזור לתהליך, כמובן שבינתיים להמשיך לתת לילדה תמ"ל. רק אחרי שתנסו ניתן יהיה לראות אם החלב יחזור. בהצלחה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה