הנקה מהשד בתוספת תחליף חלב מבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/09/2012 | 00:15 | מאת: נתנאל

שלום. נולדה לי ולאשתי תינוקת מדהימה אנחנו מנסים להניק אותה אך לפעמים הולך לה ולפעמים לא בפעם האחרונה שהיא לא הצליחה להיניק התינוקת ממש בכתה. ולכן נתתי לה תחליף חלב בבקבוק. אשתי טענה שדבר כזה עשוי לבלבל את ההנקה ולמנוע מהתינוקת. להמשיך לנסות לינוק.האם האכלה חד פעמית מבקבוק עלולה לפגום בהנקה

04/09/2012 | 12:42 | מאת: חגית פוקס

נתנאל שלום, הרבה מזל - טוב להולדת הבת. על פי הרושם שלי מהדברים שאתה כותב, נראה שהבעיה היותר קריטית היא שההנקה לא מתנהלת כמו שצריך, טוב מאוד שנתתם לילדה בקבוק עם תחליף חלב, ראשית כל חשוב שהילדה תקבל אוכל. כדי שאשתך תוכל להניק בצורה טובה ויעילה, מומלץ שתיפנו בהקדם לעזרה מקצועית בטיפת חלב או ליועצת הנקה פרטית, כדי להגיע להנקה טובה ויעילה לאשתך ולילדה. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה