שילוב בקבוק תמ"ל ביום עם הנקה מלאה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/08/2012 | 15:55 | מאת: מירי

היי בני בן 3 חודשים אני רוצה להכניס לו לתפריט היומי בקבוק אחד שלתמ"ל ביום אני מניקה אותו באופן מלא עד עכשיו אני רוצה להרגיל אותו לבקבוק וטעם התמ"ל ברצוני לדעת מהי הכמות שאני צריכה לתת בבקבוק תמ"ל לתינוק בן 3 חודשים? אודה תשובתכם בהקדם

22/08/2012 | 12:11 | מאת: חגית פוקס

מירי שלום, חישוב כמות בבקבוק נקבע על פי משקל התינוק. אולם אם זה בקבוק אחד את יכולה פשוט לראות מה הכמות שהוא דורש ולפי זה לתת לו, סביר להניח שהוא צריך בסביבות 120 מ"ל, אך הוא יקבע את הכמות, יתכן שירצה פחות ויתכן שלא יוותר גם על 150 מ"ל וזה גם בסדר גמור. חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה