שילוב תמ"ל והנקה לתינוק בן 5 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/08/2012 | 17:25 | מאת: לינה

שלום, בני יהיה בן חצי שנה ב 24/08. אני מניקה אותו, והתחלתי לתת טעימות של ירקות מבושלים ומרוסקים לקראת גיל 5 חודשים. מכיוון שאני חוזרת לעבודה באוקטובר ובני יהיה במשפחתון אני מעוניינת לשלב תחליף חלב להנקה. ניסיתי לתת לו מטרנה אקסטרה קר וסימילאק (כל אחד ביום אחר) לפני כשבוע וחצי, אך הוא לא הסכים לאכול,והתחיל לבכות עד שנתתי לו לינוק. יש לציין כי חלב שאוב הוא שותה ללא התנגדות מבקבוק, אבל בגלל שאני לא מצליחה לשאוב כמות שתספיק לארוחה אני מעדיפה להרגיל אותו לתחליף חלב. אשמח אם תענו לי איך אפשר להרגיל אותו לתחליף חלב. תודה!

17/08/2012 | 19:04 | מאת: יעלה דגן

שלום לינה, לעיתים לוקח זמן להתרגל לתחליף חלב, אל תתיאשי. נסי לתת למשהו קרוב לתינוק( אבא סבתא) להאכיל . יתכן שתאלצי לעזוב את הבית ע מ שיסכים לאכול. בכל מקרה זה תהליך הדרגתי לעיתים לוקח זמן עד שיסכים. יש תינוקות עקשניים במיוחד שיאכלו תמל רק לאחר שהאם כבר חזרה לעבודה ואין להם בררה אחרת. בתחילה הם יאכלו כמות קטנה ויפצו בהנקה בבית לאחר שעות העבודה. את יכולה כבר עכשיו להתחיל לצבור חלב שיהיה לך מאגר לתחילת העבודה. בנוסף נסי רק סוג אחד של פורמולה עמ לא לבלבל אותו עם טעמים שונים. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה